De Plaatjesmakers: Een nieuw videobedrijf met een glimlach

De Plaatjesmakers is een nieuw videobedrijf dat onvergetelijke momenten vastlegt en jouw ultieme video creëert. Van de meest relevante social media content, aftermovies of juist commercials en brand movies… Maar vooral verhalen waarmee we jouw doelgroep in het hart raken! Wij maken jouw plaatje!

Na 1,5 jaar als afdeling onder organisatiebureau Thinc ahead te gefungeerd te hebben, werd het tijd om de video-afdeling een eigen label te laten zijn: Sinds maart 2023 is de Plaatjesmakers live!

Het ontwikkelen van creatieve concepten, nadenken over merkcampagnes en het adviseren van hoe je emoties het beste kan vangen in beeld is altijd onderdeel geweest van de projecten van Thinc ahead. In de afgelopen jaren heeft Thinc ahead zich doorontwikkeld tot een creatief organisatiebureau.

Er ontstond vanaf oktober 2020 een groeiende video-afdeling, om niet alleen videoconcepten te bedenken, maar ze ook zelf uit te voeren. Om deze afdeling nog beter tot zijn recht te laten komen was de volgende stap om de video-afdeling los te trekken van het organisatiebureau. Met onder andere als reden dat de Plaatjesmakers veel meer ambitie hebben dan slechts content te ontwikkelen voor en van evenementen. En uiteraard met de organisatorische kracht van de projectmanagers… of wel: de Plaatjes producers 😉.

Wie zijn de Plaatjesmakers?
En nu… maart 2023… is de Plaatjesmakers als nieuw label ontstaan:

Wij zijn de Plaatjesmakers. Een naam die je hopelijk laat glimlachen. We nemen onszelf namelijk niet te serieus, maar ons werk wel! We maken veel plezier, volgen onze passie en geloven dat onze drive leidt tot de meest relevante, mooiste en indrukwekkende video’s. En die plaatjes, die maken we dan ook graag!

Het liefst omringt door mensen met passie en een gulle lach. Wij geloven dat we samen bijzondere dingen kunnen maken. Video’s waar over gepraat wordt. Met de juiste technieken, verrassende concepten en plaatjes die thuis horen in gouden lijstjes. Altijd met een grote glimlach, maar zonder te dure rekeningen. Want daar is niks grappigs aan!

Volg je ons?
Benieuwd naar het Plaatjesmakers-team en meer informatie? Check onze website en onze socials (LinkedIn en Instagram).