Hi!Wij zijn de Plaatjesmakers.

Wij zijn de Plaatjesmakers. Een naam die je hopelijk laat glimlachen. We nemen onszelf namelijk niet te serieus, maar ons werk wel! We maken veel plezier, volgen onze passie en geloven dat onze drive leidt tot de meest relevante, mooiste en indrukwekkende video’s. En die plaatjes, die maken we dan ook graag!

Het liefst omringt door mensen met passie en een gulle lach. Wij geloven dat we samen bijzondere dingen kunnen maken. Video’s waar over gepraat wordt. Met de juiste technieken, verrassende concepten en plaatjes die thuis horen in gouden lijstjes.

Altijd met een grote glimlach, maar zonder te dure rekeningen. Want daar is niks grappigs aan!

 • Eigenaar & Plaatjes RegisseurNiels Cannegieter

  In 2012 richtte ik Thinc ahead op. Een creatief evenementenbureau dat de meest complexe, bijzondere en uitdagende events organiseert. Mijn drijfveer is om elke dag met mooie mensen te werken aan bijzondere herinneringen en onvergetelijke momenten. Met de Plaatjesmakers leggen we die momenten graag vast. Van aftermovie tot once-in-a-lifetime video, van campagne tot brand movie. Als de Plaatjesmakers maken we graag jouw video’s waarover gepraat wordt. Gaan we snel een praatje maken?

 • Plaatjes Regisseur & Sr. ProducerEsther van Vliet

  Al 10 jaar werk ik aan de mooiste concepten en ik ben erg fanatiek om die zo goed mogelijk tot leven te laten komen. Bij De Plaatjesmakers vertellen we elke keer een ander en uniek verhaal! Ik kijk er naar uit om jouw unieke verhaal tot leven te laten komen. Met een traan, een liefdevolle blik of met buikpijn van het lachen… In ieder geval een plaatje waar over gepraat wordt… 😉.

 • PlaatjesmakerBram Gielen

  Ik ben Bram Gielen en ben één van de filmmakers bij de Plaatjesmakers. Met een scherp oog voor detail en passie voor video, vertaal ik jouw verhaal naar een meeslepende video. Dit realiseer ik samen mijn collega’s.

 • PlaatjesmakerJoey Kanters

  Hallo daar! Ik ben Joey, een bevlogen cameraman en filmmaker bij De Plaatjesmakers. Met een passie voor verhalen en emotie vastleggen, breng ik visuele verbeelding tot leven. Van documentaires tot commercials, mijn lens onthult unieke perspectieven. Samen brengen we ideeën tot leven met de kracht van film.

 • PlaatjesmakerNiels Dommisse

  Hoi ik ben Niels, met mijn input in de Plaatjesmakers zorg ik voor een dynamische en doeltreffende video. Samen met mijn mede Plaatjesmakers zorg ik ervoor dat de klant een fantastische video krijgt.

 • PlaatjesmakerSenne Nestor

  Hoi, ik ben Senne! Als gepassioneerd videomaker doe ik er alles aan om jouw bedrijf of event optimaal in de kijker te zetten samen met de andere Plaatjesmakers.

 • Office managerKelly Kuenen

  In mijn rol als officemanager zorg ik ervoor dat alles werkt en iedereen voorzien is van koffie, koekjes, fruit en voor een heerlijke borrel op de donderdagmiddag. Voor mij is de video wereld geweldig, omdat het je wereld zo verbreedt en het eindeloos is qua mogelijkheden. Mijn lievelingsfilm? De Marvel reeks. Het is daarom ook niet gek dat mijn zoontje helemaal gek is van superhelden!

 • Plaatjes ProducerNatasja van Ooststroom

  Hi! Ik ben Natasja van Ooststroom en samen met mijn collega’s van de Plaatjesmakers ontwikkelen we te gekke producties. Wij zorgen ervoor dat iedere productie een feestje is! Voor mij geldt dan ook, een productie is pas geslaagd als de klant tevreden is.

 • Office managerEllen Middelkoop

  Hi! Als officemanager bij de Plaatjesmakers zorg ik ervoor dat mijn collega’s goed hun werk kunnen doen en dat alles wat er nodig is in huis is. Maar ook zorg ik ervoor dat onze gasten die langskomen in de studio gastvrij ontvangen en goed verzorgd worden. En de factuur achteraf? Die ontvang je ook van mij.