GezochtCameraman/-vrouw

Kwalificaties
 • Functietitel: Cameraman/-vrouw met edit skills
 • Soort contract: Liefst full-time
 • Startdatum: Direct / zo snel mogelijk!
Wie zijn wij?

Wij zijn de Plaatjesmakers. Een naam die je hopelijk laat glimlachen. We nemen onszelf namelijk niet te serieus, maar ons werk wel! We maken veel plezier, volgen onze passie en geloven dat onze drive leidt tot de meest relevante, mooiste en indrukwekkende video’s. En die plaatjes, die maken we dan ook graag!
Het liefst omringt door mensen met passie en een gulle lach. Wij geloven dat we samen bijzondere dingen kunnen maken. Video’s waar over gepraat wordt. Met de juiste technieken, verrassende concepten en plaatjes die thuishoren in gouden lijstjes!

Altijd met een grote glimlach, maar zonder te dure rekeningen. Want daar is niks grappigs aan!

De Plaatjesmakers is onderdeel van Thinc ahead hét evenementenbureau dat van jouw concept een once in a lifetime event maakt. Je hebt ongetwijfeld onze website (www.deplaatjesmakers.nl of www.thincahead.nl) bekeken of onze projecten gespot, dus genoeg over ons, laten we het over jou hebben!

Functie-inhoud

Sinds de start van Thinc ahead in 2012 maken we indrukwekkende aftermovies van onze events, produceren en creëren we merkfilms, maar maken we ook snelle edits en grafische content voor onze evenementen. We denken graag in pakkende beelden en mooie video’s. Sinds 2023 hebben we onze eigen videolabel genaamd: de Plaatjesmakers.

We zoeken naar een enthousiaste videomaker die kan genieten van kleine, grote en (inter)nationale klussen. Een eigen stijl van filmen heeft en net zo makkelijk achter de schermen monteert en edit, als mooie beelden schiet. Je vindt het niet erg om een keer ’s avonds en/of in het weekend te werken en verrast ons en onze klanten met (kleine) meesterwerkjes waarbij aan elk detail is gedacht. Je werkt intensief samen met onze andere Plaatjesmaker(s) en projectmanagers om tot het beste resultaat voor onze klanten te komen. Maar je krijgt en pakt ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen en met nieuwe ideeën ons te verrassen en deinst er ook niet voor terug om snelle edits on-the-fly te maken.

Zin om samen met ons te werken voor mooie merken als Quoratio Groep, Enginear, EyeCare Groep, de Koninklijke Nederlandse Schaakbond, Herbalife Nutrition, VolkerWessels Telecom en vele andere? Dan zoeken we jou!

Functie eisen
 • We zijn op zoek naar een enthousiaste filmmaker.
 • Ervaring is een pré, maar je video en edit skills zijn belangrijker dan je werkervaring.
 • Je kan een indrukwekkend (video)portfolio laten zien en ons overtuigen van jouw klasse.
 • Je bent een echte teamspeler.
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en realiseert je dat ons vak soms avonden of weekenden van je vergt.
 • Adobe Première en/of Davinci Resolve kennen/kent geen geheimen voor je en je hebt kennis van Adobe After Effects. Ervaring met Photoshop is nice!
 • Vooruitdenken, oog hebben voor details en altijd de ambitie om te verrassen zit in jouw DNA.
Wij bieden
 • Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team, dat graag met elkaar samenwerkt en lol maakt.
 • Je bouwt mee aan onze videotak en deelt onze ambitie om de komende jaren een indrukwekkende allround speler te zijn in de (inter)nationale video en digitale wereld.
 • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en je kan daar ook mee omgaan.
 • We investeren graag in goede apparatuur. O.a. onze nieuwe iMacs, FX6 en drones staan tot je beschikking. Een inspirerende werkomgeving in ons kantoor in Eindhoven, mét eigen TV studio.
 • Uiteraard goede arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw persoon.

Ben jij die gepassioneerde cameraman/-vrouw met de edit skills die we zoeken?
Stuur je motivatie (liefst met portfolio) en CV naar ikwilookvooruitdenken@thincahead.nl.

Voor meer informatie kun je ook bellen met Niels Cannegieter: 06-19098391. Tot snel bij de Plaatjesmakers / Thinc ahead.